E-bog og bog om synstræning

E-bog og trykt bog om synstræning af optometrist Anni Hansen
Synstræning – Motion for syn og sind. Helhedsorienteret synstræning for børn og voksne, er udgivet som e-bog på Forlaget Infotid. Du kan nu også bestille den trykte bog om synstræning, hvor man får en dvd med. Begge bøger kan købes ved Infotid. E-bogen kan du købe på denne hjemmeside. Den trykte bog med en dvd, kan du købe her på siden eller ved at henvende dig til Infotid.

Hvorfor synstræning?

At vi lever i en verden, hvor der stilles store krav til synet, er de færreste i tvivl om. Ikke desto mindre er der mange, som ikke er klar over, at det er muligt selv at gøre noget for at forbedre synsfunktionen, uanset om man er barn eller voksen.

Bogen er skrevet af optometrist med mere end 40 års erfaring på området og bygger på en holistisk forståelse af synet, hvorfor såvel krop som sind inddrages i øvelserne, der er forklaret på en letforståelig måde. Der er tale om grundlæggende øvelser, som langt de fleste kan drage nytte af for at opøve nye og mere hensigtsmæssige synsvaner, der gør hverdagen lettere og ofte danner grundlag for opbygningen af ​​større selvtillid og livsglæde.

Der er ikke mange bøger om emnet, og den helhedsmæssige tilgang gør e-bogen interessant.

Pris: 140 kr. Du kan købe e-bogen på denne side.

Den trykte bog med en dvd koster 250 kr.

Ønsker du at købe den trykte bog, kan du købe den på denne side, eller kontakt Infotid på kontakt@infotid.dk.

Redskaber til synstræning

Redskaberne er til brug ved øvelserne i bogen.

Bold
Bold: 100 kr.

Pind

Pind: 60 kr.

Klap

Klap: 100 kr.

Samlet pris for bold, pind og klap: 200 kr.

Forsendelse i Danmark: 39 kr.