Bogen om MitID

Ny ajorurført og udvidet udgave af e-bogen om MitID.

Bogen rummer alt det basale som det kan være godt at vide om MitID. Læs bogen og du kan klare dig selv når der er ændringer, f.eks. ved skift af telefon eller hvis du ønsker at få en kodeviser. Dermed sparer du turen til borgerservice.

I den nye udgave er der tilføjet afsnit om: – Opret MitID ved brug af  pas. – Sådan hjælper du en pårørende med at få MitID. – Brug kodeviseren som backup. – Sådan flytter du MitID app til en ny telefon. – MitID til erhverv og foreninger.

Bogen giver gode tip til hverdagen med MitID med fokus på sikker anvendelse. Herunder også et afsnit om valg af sikre adgangskoder.

Bogen er i formatet epub, der er velegnet til læsning på mobiltelefon og tablet. Bogen kan også læses på pc ved brug af det gratis e-bogs læsesoftware Calibra.

Bogen kan nu bestilles til introduktionsprisen 89 kr.


E-bog og trykt bog om synstræning

Af optometrist Anni Hansen
Synstræning – Motion for syn og sind. Helhedsorienteret synstræning for børn og voksne, er udgivet som e-bog på Forlaget Infotid. Du kan nu også bestille den trykte bog om synstræning, hvor man får en dvd med. Begge bøger kan købes ved Infotid. E-bogen kan du købe på denne hjemmeside. Den trykte bog med en dvd, kan du købe her på siden eller ved at henvende dig til Infotid.

Hvorfor synstræning?

At vi lever i en verden, hvor der stilles store krav til synet, er de færreste i tvivl om. Ikke desto mindre er der mange, som ikke er klar over, at det er muligt selv at gøre noget for at forbedre synsfunktionen, uanset om man er barn eller voksen.

Bogen er skrevet af optometrist med mere end 40 års erfaring på området og bygger på en holistisk forståelse af synet, hvorfor såvel krop som sind inddrages i øvelserne, der er forklaret på en letforståelig måde. Der er tale om grundlæggende øvelser, som langt de fleste kan drage nytte af for at opøve nye og mere hensigtsmæssige synsvaner, der gør hverdagen lettere og ofte danner grundlag for opbygningen af ​​større selvtillid og livsglæde.

Der er ikke mange bøger om emnet, og den helhedsmæssige tilgang gør e-bogen interessant.

Pris: 140 kr. Du kan købe e-bogen på denne side.

Den trykte bog med en dvd koster 250 kr.

Ønsker du at købe den trykte bog, kan du købe den på denne side, eller kontakt Infotid på kontakt@infotid.dk eller ring til 22395020.

Redskaber til synstræning

Redskaberne er til brug ved øvelserne i bogen.

Bold
Bold: 100 kr.

Pind

Pind: 60 kr.

Klap

Klap: 100 kr.

Samlet pris for bold, pind og klap: 200 kr.

Forsendelse i Danmark: 39 kr.